OVER ONS

Elk concertseizoen weer een verrassing.... al meer dan 30 jaar!

Het bestuur van de Concertstichting streeft er naar haar bezoekers elk jaar weer te verrassen met een serie concerten waar men zich bij voorbaat al op kan verheugen.

Uitgangspunten bij de samenstelling van de serie zijn:

• diversiteit
  • hoge artistieke kwaliteit
  • ruimte voor jong talent

Voor seizoen 2017-2018 is het thema: "Terugblikken en vooruitzien".

Ondanks alle negatieve berichtgeving over de teruglopende belangstelling voor klassieke muziek kan de Concertstichting met enige trots vertellen dat zij kunnen blijven steunen op een groot aantal vaste bezoekers en dat de recessie min of meer aan haar is voorbijgegaan.

Het bestuur weet zich gesteund door de vele positieve reacties die zij na afloop van de concerten mag ontvangen. Niet alleen van de bezoekers maar ook van de musici, die zich lovend uitlaten over het prachtige interieur van de kerk, de fraaie akoestiek, de intieme sfeer en het aandachtige publiek.

Het bestuur ziet dan ook met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet. Met de vaste acht avondconcerten en twee (bijzondere) middagconcerten is het vast niet moeilijk ook dit seizoen weer een keuze te maken om één of meerdere (of zelfs álle concerten) te bezoeken.

Het bestuur ziet uw komst graag tegemoet.