OVER ONS

De viering van het 7e lustrum, 35 jaar Concertstichting Hillegersberg, heeft het vorig seizoen een andere wending gekregen dan wij hoopten. Het coronavirus heeft in dat feestelijke jaar het concertprogramma danig in de war geschopt en het hele programma 2020/2021 is gecanceld.

Gelukkig zijn de concerten inmiddels weer door iedereen en zonder beperkende maatregelen te bezoeken. Wel zijn de concerten dit seizoen zonder pauze. Na afloop is er een drankje en gelegenheid elkaar en de musici te ontmoeten.

Zaterdag 9 april 2022 is het laatste concert van dit seizoen.

Informatie over seizoen 2022/2023 zal komende zomer bekend gemaakt worden, o.a. via de website en facebook. Maar ook via de nieuwsbrief die voor ieder concert uitkomt. Wilt u deze ontvangen? Dan kunt u zich via onderstaande button opgeven.

Graag tot ziens en hartelijke groet,

Het bestuur van de Concertstichting Hillegersberg