Public Relations

MAvV

Posters

Voorafgaand aan de concerten worden posters op diverse locaties opgehangen.

Na afloop van ieder concert zijn bij de uitgang posters voor het eerstvolgende concert beschikbaar. Wij stellen het op prijs als u een exemplaar mee wilt nemen om op te hangen.

Social Media:

De Concertstichting is ook actief op social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wij zouden het leuk vinden als u onze social media volgt en/of anderen hierop wijst.

Facebook: https://www.facebook.com/ConcertstichtingHillegersberg

Twitter: @concertHberg

Instagram: CSHBERG

De Concertstichting zelf publiceert diverse berichten t.b.v. de concerten op de Facebookpagina's van (regionale) kranten, digitale concertagenda's enz.

De Concertstichting gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Tijdens concerten worden soms foto’s of filmpjes gemaakt voor promotionele doeleinden. Met uw bezoek aan onze concerten gaat u hiermee automatisch akkoord.

Alle foto's en films op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd.

Suggesties en/of ideeën

De Concertstichting staat altijd open voor suggesties en ideeën. Mocht u een suggestie hebben, dan kunt u deze mailen aan pr@concertstichting.nl