Public Relations

Foto: M.A. van Vliet

Posters

Voorafgaand aan de concerten worden posters op diverse locaties opgehangen, zoals winkels, openbare gebouwen, muziekscholen, enz. Maar ook bij particulieren kan een poster (op A3- of A4-formaat) worden opgehangen.

Na afloop van ieder concert zijn bij de uitgang posters voor het eerstvolgende concert beschikbaar. Wij stellen het op prijs als u een exemplaar mee wilt nemen om op te hangen.

Social Media

De Concertstichting is ook actief op social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wij zouden het leuk vinden als u onze social media volgt en/of anderen hierop wijst.

Facebook: https://www.facebook.com/ConcertstichtingHillegersberg

Twitter: @concertHberg

Instagram: CSHBERG

De Concertstichting zelf publiceert diverse berichten t.b.v. de concerten op de diverse Facebookpagina's van nieuwsbladen (in de regio Hillegersberg/Schiebroek en Lansingerland), digitale concertagenda's en andere kanalen.

Persberichten schrijvende pers

In de week vóór het concert worden er diverse persberichten gezonden aan de bekende huis-aan-huis-bladen in de betreffende regio alsmede diverse berichten aan organisaties e.d. die niet op social media actief zijn.

Suggesties en/of ideeën

De Concertstichting staat altijd open voor suggesties en ideeën. Mocht u een suggestie hebben, dan kunt u deze mailen aan pr@concertstichting.nl

Over deze site

Alle foto's en films op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd.

De films op deze site zijn van de heer Jan Vermaak (i.s.m. Stichting Transtec/Van Hessen Addeson). De korte impressies zijn gemaakt door M.A. van Vliet, webmaster. Voor opmerkingen of vragen m.b.t. de site kunt u contact opnemen via pr@concertstichting.nl.