Kaartverkoop & toegangsprijzen

Kaartverkoop:

• Bij de ingang van de kerk (vanaf drie kwartier voor aanvang van het concert)
  • Voorverkoop (Bij avondconcerten tot 13.00 uur op de dag van het concert; bij middagconcerten tot 11.00 uur. Na deze tijden kunt u de kaarten 's avonds aan de kassa kopen.)

VOORVERKOOP toegangskaarten

U kunt uw kaarten vooraf (online) bestellen.

Dit kan voor alle concerten van seizoen 2019 - 2020.

De voordelen zijn duidelijk: u kan zonder geld op zak ons concert bezoeken en

de afhandeling bij de kassa verloopt sneller.

Zo werkt het

U kunt bij het betreffende concert (tabblad Data en programma's) op de link naar de website van Podiumplein.nl klikken. Bij de eerste keer dient u zich te registreren en kunt u de betreffende kaart(en) bestellen en via iDeal het bedrag overmaken. Binnen enkele minuten ontvangt u op uw e-mailadres uw toegangsbewijs in de bijlage.

U kunt uw ticket uitprinten of op uw telefoon laten zien bij de kassa.

Heeft u vragen over uw bestelling bij Podiumplein, neemt u dan contact op via telefoonnummer 06 49 10 88 89.

Toegangsprijzen avondconcerten:

Normaal tarief € 20,-- / Voorverkoop € 18,--

Donateurs, studenten en jongeren tot en met 25 jaar € 12,--

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Toegangsprijzen middagconcerten:

Normaal tarief € 12,50

Donateurs, studenten en jongeren tot en met 25 jaar € 7,50

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Bij de toegangsprijs is één consumptie inbegrepen. Toeslag wijn € 1,-- (tenzij anders aangegeven).