Kaartverkoop & toegangsprijzen

Kaartverkoop:

• Voorverkoop
  • Bij de ingang van de kerk

N I E U W : VOORVERKOOP toegangskaarten

Steeds vaker bereikt ons de vraag of het mogelijk is vooraf kaarten te bestellen.

Die mogelijkheid kunnen wij vanaf nu bieden.

De voordelen zijn duidelijk: u kan zonder geld op zak ons concert bezoeken en

de afhandeling bij de kassa verloopt sneller.

Zo werkt het

U kunt bij het betreffende concert (tabblad Data en programma's) op de link naar de website van Podiumplein.nl klikken. Bij de eerste keer dient U zich te registreren en kunt u de betreffende kaart(en) bestellen en via iDeal het bedrag overmaken. Binnen enkele minuten ontvangt u op uw e-mailadres uw toegansbewijs in de bijlage.

Of: Ga naar de website www.podiumplein.nl. Kies provincie Zuid-Holland. U vindt daar een aankondiging van onze concerten. Bij de eerste keer moet u zich registreren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de pagina’s waarop u uw bestelling kunt plaatsen en u via iDeal het bedrag kunt overmaken.

Binnen enkele minuten ontvangt u op uw e-mailadres uw toegangsbewijs in de bijlage.

Als u geen gebruik wilt of kunt maken van online kaartverkoop, dan kunt u uw kaarten toch in de verkoop kopen:

1. Stuur een e-mail naar service@podiumplein.nl met uw naam, de datum van uitvoering en het aantal en soort kaarten (normaal tarief, donateur, student)
  2. Heeft u geen e-mail, belt u dan 06 4910 8889 en geef uw bestelling door.
  3. Maak het totaalbedrag over op IBAN NL92 RABO 0120 8332 39 tnv Podiumplein ovv uw naam.
  4. Als u een e-mail heeft opgegeven ontvangt u uw toegangskaarten via dit e-mailadres. Als u geen e-mailadres heeft opgegeven liggen uw kaarten op de betreffende dag bij de kassa.

Heeft u vragen over uw bestelling bij Podiumplein, neemt u dan contact op via telefoonnummer 06 49 10 88 89.

LET OP: Print uw ticket uit en neem het mee naar het concert.

U kunt uw kaarten online kopen tot 14.00 uur op de dag van het concert.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk.

Voor de avondconcerten is de kerk open vanaf 19.30 uur (aanvang concert 20.15 uur).

Voor de middagconcerten is de kerk open vanaf 13.30 uur (aanvang concert 14.15 uur).

Toegangsprijzen avondconcerten:

Normaal tarief € 18,--

Donateurs, studenten en jongeren tot en met 18 jaar € 10,--

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Toegangsprijzen middagconcerten:

Normaal tarief € 10,--

Donateurs, studenten en jongeren tot en met 18 jaar € 5,-

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Bij de toegangsprijs is één consumptie inbegrepen. Toeslag wijn € 1,--