Op de volgende pagina's vindt u

de concerten van seizoen 2021 - 2022

 

Op deze pagina's kunt u ook de online tickets kopen door middel van een link naar Podiumplein.nl

 


BELANGRIJK:

Omdat we nog steeds afhankelijk zijn van de corona maatregelen en omdat we zoveel mogelijk bezoekers een plek willen geven bij de concerten, hebben we besloten om in ieder geval bij het concert van 18 september a.s. coronatoegangsbewijzen te hanteren. 

 

Er zijn 3 soorten van coronatoegangsbewijzen: 

1. een vaccinatiebewijs - dit kan zijn een QR-code via de coronacheck-app of een uitgeprinte versie van www.coronacheck.nl. Ook een vaccinatiebewijs in het gele boekje of de brief die u krijgt na vaccinatie is voor ons geldig bewijs. 

2. Een herstelbewijs - dit is een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona. Ook dit bewijs kunt u via coronacheck.nl of in de coronacheck-app regelen. 

3. Een testbewijs met een negatieve testuitslag, minder dan 24 uur oud. Deze kunt u regelen door u van tevoren te laten testen. Let op, dit is wel een officiële test, een zelftest is niet geldig! 

 

Wij zullen u voordat u de kerk ingaat vragen om uw coronatoegangsbewijs te laten zien. 

Verder moeten wij een registratie bijhouden van de aanwezige bezoekers, zodat wij u op de hoogte kunnen stellen van een eventuele coronabesmetting. Van bezoekers van wie wij deze benodigde informatie nog niet hebben, zullen we deze bij toegang noteren.

 

Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de situatie per concert.