Dinerarrangement

Concertdiner bij de Nieuwe Chinese Muur!

Een gezellige avond uit begint met een heerlijk diner.

U kunt bij de Nieuwe Chinese Muur gebruik maken van een 3-gangen verrassingsdiner tegen de speciale prijs van

€ 35,00 p.p. exclusief consumptie maar inclusief toegangsbewijs voor het concert.

Graag reserveren op de vrijdag voorafgaande aan het concert.

De Concertstichting reserveert ook in de kerk een plaats voor u.

De Nieuwe Chinese Muur is gelegen aan de Bergse Dorpsstraat 47-49. Telefoonnummer: 0104184098.

Website http://www.denieuwechinesemuur.nl/

Concertarrangement

De Bergse Cave - wijnen

De Bergse Cave is de vaste leverancier van de concertwijnen.

Tijdens elk concert kunt u een voorproefje nemen van één van de wijnen uit het assortiment. Bij elk concert wordt er een andere wijn geschonken. Een beschrijving van de concertwijnen vindt u op het buffet.

Wilt u thuis ook genieten van deze of een ander goed glas wijn? Bestel dan op www.debergsecave.nl. Gratis thuisbezorgd vanaf 12 flessen in Rotterdam. Gebruik kortingscode CC16925 voor 10 % korting op uw bestelling.